Megadethin odotettu uusi albumi “The Sick, The Dying… And The Dead” julkaistaan keväällä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.11.2021

Metallijätti Megadeth on työstänyt kaikessa rauhassa uutta studioalbumiaan, seuraajaa vuoden 2016 ”Dystopia”-levylle. Albumia on työstetty vastoinkäymisistä huolimatta, joihin ovat kuuluneet esimerkiksi Dave Mustainen kurkkusyöpä ja David Ellefsonin erottaminen, jonka johdosta bassoraidat piti äänittää uudestaan.

Nyt tuoreen American Songwriterin jutun mukaan Megadeth aikoo julkaista uuden ”The Sick, The Dying… And The Dead” -albuminsa keväällä 2022. Lisäksi Mustaine kertoo, että vaikka albumin nimi ja sen nimikkokappale käsittelevätkin ruttoa, eivät ne suoranaisesti viittaa parhaillaan käynnissä olevaan koronapandemiaan.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Itse kappale on historiallinen kertomus siitä, miten rutto alkoi ja minne se meni, alkaen tautia kuljettaneiden laivojen rotista, jotka nousivat maihin Sisiliassa”, Mustaine kertoo artikkelissa.

Tuleva albumi on bändin järjestyksessään kuudestoista levytys. Tarkempaa kappalelistausta tai muuta informaatiota ei ole vielä saatavilla, mutta niitä voi odottaa julkaistavaksi hyvin pian.