Mitä David Ellefson sanoisi Dave Mustainelle? – basisti vastaa: ”Olen surullinen siitä, että asiat menivät niin kuin menivät”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.8.2022

Megadethissä pitkään bassoa soittanut David Ellefson erotettiin yhtyeestä vuonna 2021 grooming-syytösten takia. Tyttö, jonka kanssa Ellefson keskusteli ja kävi seksuaalisia videopuheluita, osoittautui kuitenkin täysi-ikäiseksi. Potkut oli kuitenkin jo annettu, ja Ellefsonin tilalle bändiin otettiin lopulta James LoMenzo.

Nyt tuoreessa Mike Nelson Show’n haastattelussa Ellefsonilta kysyttiin hieman hänen tuntemuksistaan erosta. Haastattelija kysyi Ellefsonilta, mitä tämä sanoisi Dave Mustainelle, jos kaksikko näkisi toisensa nyt.

Ellefson vastasi seuraavaa:

”Olen surullinen siitä, että asiat menivät niin kuin menivät, koska mielestäni niiden ei olisi tarvinnut mennä niin. Tiesin, että kaikki tulisi olemaan hyvin. Se oli hetken aikaa pelottava hetki, mutta tiesin, että kaikki olisi hyvin. Ajan mittaan elämämme vain kulkevat eri suuntiin, eikä se tarkoita, etteikö voisi olla bändissä yhdessä, koska elämämme ovat erilaisia. Mutta samaan aikaan, asiat vain… Luulen, että niiden oli vain pakko hajota tätä seuraavaa elämänkautta varten. Ja olemme olleet täällä ennenkin, kun asiat hajosivat ja sitten ne palasivat yhteen ja sitten taas hajosivat. Ehkä näin vain on. Minä ja Dave olemme kuin veljet. Tarkoitan, me vain olemme. On tavallaan ironista, että nimemme ovat molemmat Dave; veljekset eivät yleensä ole samannimisiä.”