Mötley Crüe Rockfest 2023

Nikki Sixx kommentoi Mötley Crüen kitaristinvaihdosta: ”Se tuntui itsestäänselvyydeltä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 10.8.2023

Rock-suosikki Mötley Crüen paluuta on varjostanut viime aikoina kitaristi Mick Marsin lähtö yhtyeestä. Eroa on puitu julkisuudessa kattavasti. Julkaisimme sivustollamme uutisen, jossa kerroimme rumpali Carmine Appicen paljastaneen Ultimate Guitarin haastattelussa Mötley Cruen Mick Marsin lähteneen bändin kiertueelta väsyttyään playbackin käyttöön. Pian bändin basisti Nikki Sixx kuitenkin lyttäsi Appicen väitteet ja kutsui tätä ”kulahtaneeksi rumpaliksi”.

Nyt bändin basisti Nikki Sixx kommentoi jälleen Marsin lähtöä tuoreessa Guitar Worldin haastattelussa.

”Emme osanneet odottaa, että Mick ei pystyisi kiertämään ja joutuisi lopettamaan bändin. Kesken – ei edes kesken – valtavan kiertueen meidän oli kysyttävä itseltämme: ’Haluammeko tuottaa faneille pettymyksen? Haluammeko tuottaa pettymyksen Live Nationille? Haluammeko tuottaa Def Leppardille pettymyksen? Haluammeko tuottaa pettymyksen itsellemme, koska bändimme alkuperäisjäsen ei voi enää kiertää?’. Meidän oli tutkittava syvällisesti, mitä aiomme tehdä”, Sixx kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Onneksi bändi kuitenkin löysi John 5:n kitaran varteen. Valinta oli Sixxin mukaan helppo.

”John tuntee kaikki bändin jäsenet, ja minulla on sävellys- ja ystävyyssuhde hänen kanssaan. Olen jopa ollut studiossa hänen kanssaan säveltämässä juttuja The Dirt -elokuvaa varten. Se tuntui itsestäänselvyydeltä kauheassa tilanteessa”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat