Nirvana-rojalteja hamunnut ja Trent Reznoria pedofiiliksi syyttänyt Courtney Love pahoittelee sanomisiaan

Julkaisimme eilen sivustollamme uutisen, jossa kerroimme Holen laulajana ja -lauluntekijä Kurt Cobainin leskenä tunnetun Courtney Loven julkisesti kironneen Nirvanan tekijänoikeuksia yhä nauttivat Dave Grohlin ja Krist Novoselicin alimpaan helvettiin, samalla syyttäen  -kapteeni Trent Reznoria pedofiiliksi.

Love on sittemmin poistanut kyseisen kirjoituksen virallisilta kanaviltaan ja tarjonnut julkisen anteeksipyynnön Grohlille, Novoselicille ja Reznorille:

”Minun täytyy pyytää viimeisintä postaustani anteeksi. Se oli välinpitämätön ja olin väärässä. Riippumatta siitä miltä minusta tuntuu, sanojeni takana on oikeita ihmisiä ja minun täytyy oppia vastuullisemmaksi sanojeni kanssa. Olen todella pahoillani niille joita olen satuttanut. Teen jatkossa paremmin.”

Kommentoi julkaisua