Qstockiin lisää kiinnityksiä

Kirjoittanut Teemu Hakala - 27.4.2011

Qstock 2011 -ohjelmistoa täydentävät yhdysvaltalainen power pop -ryhmä The Posies sekä kotimaiset Anna Puu, Von Herzen Brothers, Haloo Helsinki!, Terveet Kädet sekä Regina.

Lisäksi Qstock, Provinssirock ja Ilosaarirock jatkavat hyväksi havaittua bändivaihtoaan parin edellisvuoden tapaan. Tänä vuonna kaikilla kolmella festivaalilla kiertävät Satellite Stories (Oulu), Holik (Joensuu) ja Carnalation (Seinäjoki). Bändivaihdon tavoitteena on tarjota festarikaupunkien lupaaville bändeille nostetta uransa räjäyttämiseen seuraavalle tasolle. Bändivaihdon organisoivat Oulun Rockpolis, Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry ja Joensuun Popmuusikot ry.

Loput esiintyjät ja aikataulut julkaistaan toukokuun aikana.

Qstockin lipunmyynti alkaa maanantaina 2. toukokuuta. Perjantain lipun hinta on ennakkoon 45 euroa ja portilta 50 euroa, ja lauantain ennakkoon 50 euroa ja portilta 55 euroa. Kahden päivän lippu maksaa ennakkoon 75 euroa ja portilta 80 euroa. Lippuja myyvät Lippupalvelu(Huom! Uusi piste nyt myös Musiikki Kullaksella), Levykauppa Äx, Stockmannin One Way sekä Arinan toimipisteet Micks ja Oulun alueen Prismat. S-etukortilla Arinan pisteistä 500:lle ensimmäiselle 2pv:n lipun ostaneelle myös Qstock 2011 t-paita veloituksetta!