Rammstein jätti Münchenin keikallaan penistykkinsä ja ”Pussy” -kappaleen pois

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.6.2023

Saksalaista metallijättiä Rammsteinia kohtaan on esitetty sosiaalisessa mediassa vakavia syytöksiä. Twitter-käyttäjä Shelby Lynn väittää tulleensa huumatuksi osana bändin Vilnan keikkaa edeltänyttä ja seurannutta juhlaa. Lynn on kerännyt aktiivisesti omille sosiaalisen median tilillensä koosteita muiden naisten vastaavista kokemuksista. Voit lukea koosteen tapahtumista täällä.

Nyt bändi on hiljattaisella Münchenin Olympiastadionilla soitetulla keikallaan muokannut tyypillistä konserttirakennettaan.

Yhtye on yleensä sisällyttänyt encoreensa ”Pussy” -kappaleen ja penistykin, jolla laulaja Till Lindemann suihkuttaa vaahtoa yleisöön. Muuttuneesta show’sta raportoi saksalaislehti Bild. Lehden tietojen mukaan taustalla on halu osoittaa, että bändi ottaa syytteet vakavasti.

Welt-lehti uutisoi hetki sitten, että bändin jatkoille naisia somen kautta värvännyt Alena Makeeva sai porttikiellon bändin keikoille.

Merkur-lehden mukaan yhtyettä on kielletty järjestämästä jatkoja Berliinin olympiastadionilla, jossa yhtye esiintyy heinäkuun puolivälissä.

Luetuimmat

Uusimmat