Helmikuu tuo mukanaan jälleen nipun kovia metalliuutuuksia: katso Kaaoszinen kymmenen tärppiä helmikuulle

04.02.2016 Toimittaja: | Artikkelit, Metal

Lost Society 2015Vuoden 2016 helmikuu on nyt virallisesti käynnistynyt, ja kuten jo tammikuussa kun listasimme teille mielestämme kuukauden odotetuimpia julkaisuja, listaamme nyt teille mielestämme 10 odotetuinta metallialbumia helmikuulta 2016. Voit katsoa listauksen albumeista sekä kuunnella niistä näytteitä tästä:

Nummirockiin saapuvalta Fleshgod Apocalypselta uusi musiikkivideo

02.02.2016 Toimittaja: | Metal, Videot

Fleshgod Apocalypse videoItalialainen sinfonista death metalia soittava Fleshgod Apocalypse julkaisee uuden “King” -nimisen albuminsa tämän viikon perjantaina 5. päivä helmikuuta Nuclear Blast Recordsin kautta ja saapuu albumin tiimoilta konsertoimaan Suomeen ensi kesän Nummirockiin. Yhtye on julkaissut albumilta musiikkivideon kappaleesta nimeltä “Cold As Perfection” ja voit katsoa yhtyeen tuoreen videon tästä:

Fleshgod Apocalypse – King

28.01.2016 Toimittaja: | Arvostelut, Metal

Fleshgod Apocalypse – King

Italialainen Fleshgod Apocalypse on teknisen death metalin mustekala, jonka lonkerot ulottuvat harvinaisen syvälle myös länsimaiseen taidemusiikkiin. Tämä piirre oli nähtävissä jo ”Agonylla” (2011), joka viljeli melodioiden tematiikassa (esim. ”Violation”) ilmeisiä viittauksia mm. Mozartin tunnettuun sinfoniaan nro 40. Toisaalta laulumelodioissa Fleshgod Apocalypse on havitellut toisinaan Wagnerin ns. loputtoman melodian kaarta. Tämän lisäksi näiden italialaisten suuruudenhulluus ja äärimmäinen mahtipontisuus on kuin barokin ilmentymää postmodernissa ajassa. Kaikki tämä tehdään kuitenkin death metalin raameissa. Vertailukohtaa ei tahdo löytyä.

Fleshgod Apocalypse julkaisi lyriikkavideon tulevalta albumiltaan

23.01.2016 Toimittaja: | Metal, Videot

Fleshgod Apocalypse 2015Italialainen sinfonista death metalia soittava Fleshgod Apocalypse julkaisee uuden “King” -nimisen albuminsa helmikuun 5. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Albumilta on nyt julkaistu lyriikkavideon muodossa kuunneltavaksi uusi kappale nimeltä “Gravity” ja voit kuunnella tuon kappaleen kokonaisuudessaan tästä:

Fleshgod Apocalypse julkaisi neljännen trailerin tulevan albumin teosta

14.01.2016 Toimittaja: | Metal, Videot

Fleshgod Apocalypse 2015Italialainen sinfonista death metalia soittava Fleshgod Apocalypse julkaisee uuden “King” -nimellä kulkevan albuminsa helmikuun 5. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Yhtye on nyt julkaissut albumin nauhoituksista neljännen studiovideon jossa tällä kertaa keskitytään albumin laulujen nauhoituksiin. Voit katsoa sen tästä:

Fleshgod Apocalypse julkaisi kolmannen videon tulevan albuminsa teosta

07.01.2016 Toimittaja: | Metal, Videot

Fleshgod Apocalypse 2015Italialainen sinfonista death metalia soittava Fleshgod Apocalypse julkaisee uuden “King” -nimellä kulkevan albuminsa helmikuun 5. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Yhtye on nyt julkaissut albumin nauhoituksista kolmannen studiovideon jossa tällä kertaa keskitytään levyltä löytyviin orkestereihin sekä pianoihin. Voit katsoa sen tästä:

Fleshgod Apocalypse julkaisee uuden albumin – uusi single linjoilla

28.12.2015 Toimittaja: | Julkaisut, Metal

Fleshgod Apocalypse 2015Italialainen sinfonista death metalia soittava Fleshgod Apocalypse julkaisee uuden “King”-nimisen albuminsa 5. helmikuuta 2016. Esimakua albumista antaa YouTubeen ladattu ensisingle “The Fool”. Pääset kuuntelemaan uuden biisin ja lukemaan bändin kommentit tästä:

Fleshgod Apocalypselta ensimmäinen studiovideo tulevan albumin nauhoituksista

22.12.2015 Toimittaja: | Metal, Videot

Fleshgod Apocalypse 2015Italialainen sinfonista death metalia soittava Fleshgod Apocalypse julkaisee uuden “King” -nimellä kulkevan albuminsa helmikuun 5. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Yhtye on nyt julkaissut albumin nauhoituksista ensimmäisen studiovideon ja voit katsoa sen tästä:

Fleshgod Apocalypse julkaisi tulevan albuminsa kansitaiteen

12.11.2015 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Fleshgod ApocalypseItalialainen sinfonista death metalia soittava Fleshgod Apocalypse on julkaissut kansitaiteen tulevasta “King” -nimisestä albumistaan, joka julkaistaan vuoden 2016 alussa Nuclear Blast Recordsin kautta. Yhtyeen uuden albumin kansitaiteesta vastasi Eliran Kantor (Hatebreed, Testament) ja voit katsoa albumin kannen sekä yhtyeen kommentit kanteen liittyen tästä:

Nummirockin ensi kesän ensimmäiset kiinnitykset julki: mukana mm. Dragonforce, Equilibrium sekä Fleshgod Apocalypse

22.10.2015 Toimittaja: | Keikat & Festarit, Metal

Nummirock 2016Ilotulitteet jäävät tänä vuonna tarpeettomiksi kun lavalle astelee mielettömästä energisyydestään, vikkelyydestään ja huikeista kitarasooloistaan tunnettu englantilainen power metal -yhtye Dragonforce! Perinteisempää eeppistä folk metallia kuullaan saksalaisen Equilibriumin esittämänä, ja näille vastapainoksi death metallin ystävät saavat nauttia italialaisen Fleshgod Apocalypsen alkuvuodesta 2016 julkaistavan levyn tuoreista sävelistä! Rullaavampaa menoa black metallia, punkia ja perinteistä rockia sekoittavalla kohkaamisellaan tarjoaa ruotsalainen tulokas Alfahanne!

Fleshgod Apocalypse uuden albumin kimpussa

16.07.2015 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Fleshgod Apocalypse 2015Italialainen sinfonista death metallia soittava Fleshgod Apocalypse on siirtymässä studioon Roomassa nauhoittamaan tulevaa “King” -nimistä albumiaan. Yhtyeen uuden albumin miksaa Jens Bogren (Amon Amarth, At The Gates, Arch Enemy) ja se tullaan julkaisemaan vuoden 2016 alussa Nuclear Blast Recordsin kautta. Voit lukea yhtyeen rumpalin Francesco Paolin viestin bändin tulevaan albumiin liittyen tästä:

Fleshgod Apocalypselta uusi musiikkivideo

10.12.2014 Toimittaja: | Metal, Videot

Fleshgod ApocalypseItalialainen äärimetallia soittava Fleshgod Apocalypse on julkaissut Youtubessa musiikkivideon kappaleestaan nimeltä “Epilogue“. Voit katsoa yhtyeen tuoreen videon tästä:

Insomnium Euroopan kiertueelle yhdessä Stam1nan sekä Fleshgod Apocalypsen kanssa

24.05.2014 Toimittaja: | Keikat & Festarit, Metal

Insomnium 2014 2Albumilistan sijan 2 tuoreella ”Shadows of the Dying Sun” -levyllä napannut Insomnium starttaa syksyllä Keski-Euroopan kiertueelle, joka käsittää kolmen viikon aikana yhteensä 18 keikkaa yhdeksässä maassa. Kyseessä on orkesterin toinen headliner-rundi ja mukaan keikkabussiin astuu keikat avaava kotimainen Stam1na. Päälämmittelijän tonttia hoitaa italialainen mörköoopperaryhmä Fleshgod Apocalypse.

Inferno Metal Festival @ Rockefeller & John Dee, Oslo, 16.–19.4.2014

21.04.2014 Toimittaja: | Artikkelit, Liveraportit, Metal

Inferno_star mekk 2014 ryddHarras pääsiäisperinne jatkui jälleen tänä vuonna, kun otimme suunnan kohti Osloa ja Inferno Metal Festivalia. Luvassa oli neljän päivän ja illan verran äärimetallia ja siihen liittyvää oheistoimintaa. Tämän vuoden kattaus ei saanut aivan yhtä hurjia hurraa-huutoja kuin aikaisemmat, mutta tokihan oli odotettavissa, että esimerkiksi Dimmu Borgir ja Watain saattaisivat vetää väkeä jälleen paikalle. Ja koska line up ei itselleni ollut se kovin mahdollinen, saatoin jo ennakoida ennen paikalle pääsyäni, että tänä vuonna huomio tulee keskittymään enemmän verkostoitumiseen kuin bändien seuraamiseen. Pahoittelen siis jo valmiiksi, jos juuri siitä sinun lempibändistä ei tule viiltävää analyysia.

Fleshgod Apocalypse – “Pathfinder”

04.02.2014 Toimittaja: | Metal, Videot

YouTube Preview Image

Fleshgod Apocalypse lanseerasi omat pastat

03.12.2013 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Fleshgod ApocalypseAiemmin tänä syksynä omat viininsä lanseerannut italialainen death metal poppoo Fleshgod Apocalypse jatkaa kotimaansa perinteitä ja julkaisee nyt omat pastansa. Yli kilon määrästä “brutaalia” kolmiväripastaa joutuu pulittamaan bändin verkkokaupassa 28€. Lue lisää nähdäksesi bändin virallisen viestin aiheesta.

Fleshgod Apocalypse lanseerasi omat viinit

17.10.2013 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Fleshgod ApocalypseItalialainen teknistä death metallia soittava Fleshgod Apocalypse on lanseerannut omat viinit. “Minotaur” sekä “Ariadne” nimillä kulkevat viinit on tilattavissa bändin kotisivuilta. Bändi liittyy aiemmin viinejä julkaisseiden Motörheadin, Slayerin sekä Amon Amarthin joukkoon.

Fleshgod Apocalypse – Labyrinth

17.08.2013 Toimittaja: | Arvostelut, Metal

Fleshgod Apocalypse – Labyrinth

Italia ei ole kovinkaan tunnettu kovatasoisia metallibändejä suoltavana maana ja sen luultavasti tunnetuin raskaamman musiikin edustaja on kovaa ja korkealta mahtipontista powermetallia vyöryttävä Rhapsody of Fire (entinen Rhapsody). Roomasta ponnistava Fleshgod Apocalypse liikkuu melko lailla samoissa vesissä mitä sinfoniseen paisutteluun tulee, mutta sen juuret ovat selvästi puskutraktorin lailla päälle jyräävässä death metallissa. Poppoon kolmas “Labyrinth”-täyspitkä jatkaa bändin aikaisempaa massiivista linjaa, mutta eteenpäin nykivä punainen lanka pysyy iloiseksi yllätykseksi hieman aikaisempaa paremmin lapasessa.

Fleshgod Apocalypsen uusi albumi kuunneltavissa

13.08.2013 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Fleshgod Apocalypse Labyrinth 2013Italialainen äärimetallia soittava Fleshgod Apocalypse on laittanut uuden “Labyrinth” nimeä kantavan albuminsa kokonaisuudessaan kuunneltavaksi verkkoon. Albumi tullaan julkaisemaan elokuun 19. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Lue lisää kuunnellaksesi kyseinen albumi.

Fleshgod Apocalypselta uusi lyriikkavideo

02.08.2013 Toimittaja: | Metal, Videot

Fleshgod Apocalypse Labyrinth 2013Italialainen äärimetallia soittava Fleshgod Apocalypse on julkaissut lyriikkavideon uudesta kappaleestaan nimeltä “Minotaur (The Wrath Of Poseidon)“. Kappale tulee löytymään yhtyeen tulevalta “Labyrinth” nimeä kantavalta albumilta, joka tullaan julkaisemaan elokuun 20. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Lue lisää katsoaksesi kyseinen video. 

Fleshgod Apocalypselta uusi traileri tulevaan albumiin liittyen

25.07.2013 Toimittaja: | Metal, Uutiset

fleshgodapocalypse.jpgItalialainen äärimetallia soittava Fleshgod Apocalypse on julkaissut uuden trailerin liittyen tulevaan “Labyrinth” nimeä kantavaan albumiinsa. Albumi tullaan julkaisemaan elokuun 20. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi kyseinen traileri. 

Toimituksen levyt viikko 29

21.07.2013 Toimittaja: | Hardcore, Metal, Post-Hardcore / Metalcore, Rock, Uutiset

Etsitkö uutta musiikkia? Lue lisää nähdäksesi mitä levyjä saapui KaaosZinen toimitukseen viikon 29 aikana.

Arsis hakee rahoitusta tulevaa kiertuettaan varten Indiegogo:n kautta

16.07.2013 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Arsis 2012Yhdysvaltalainen metallia soittava Arsis on aloittanut Indiegogo -kampanjan, jolla hakee rahoitusta tulevaa Yhdysvaltojen kiertuettaan varten. Muut kiertueella esiintyvät yhtyeet ovat kotimainen Wintersun sekä italialainen Fleshgod Apocalypse. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen viesti kampanjaan liittyen. 

Fleshgod Apocalypselta uutta materiaalia kuunneltavissa

10.07.2013 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Fleshgod ApocalypseItalialainen äärimetallia soittava Fleshgod Apocalypse on julkaissut verkossa uuden kappaleen nimeltä “Elegy“. Kappale tulee löytymään yhtyeen uudelta “Labyrinth” nimeä kantavalta albumilta, joka tullaan julkaisemaan elokuun 20. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta.