Miltä kuulostaa Turbonegro suomeksi laulettuna? Mönni näyttää mallia

19.02.2016 Toimittaja: | Punk, Rock, Uutiset

MönniHelsinkiläinen punk rock -yhtye Mönni on päättänyt tehdä norjalaisen punk rockin legendan Turbonegron hitistä “All My Friends Are Dead” suomenkielisen coverin nimeltä “Kaikki Mun Frendit On Kuollu“. Voit kuunnella tuon Mönnin version tästä klassikosta tästä:

Suomalainen Turbonegro-dokumentti hakee rahoitusta

05.02.2016 Toimittaja: | Rock, Uutiset

Turbonegro 2015Uutisoimme sivustollamme viime viikon sunnuntaina tekeillä olevasta “We Just Wanna Have a Good Time All the Time” -dokumentista, joka kertoo Turbonegro-yhtyeestä ja sen intohimoisista suomalaisfaneista. Dokumentin tekoa varten on nyt aloitettu Mesenaatti.me -sivustolla rahoituskampanja, jolla on tavoitteena kerätä 2000 euroa rahaa projektia varten. Voit katsoa kampanjan sivun tästä.

Suomen Turbonegron fanikerhosta Turbojugendista tekeillä dokumentti

31.01.2016 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Turbonegro 20151980-luvulla perustetun legendaarisen norjalaisen punk-yhtye Turbonegron fanikerho Turbojugend on kasvanut 20 vuodessa maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Turbojugend-chaptereita on jo yli 1700 aina Havaijilta Tokioon, joista noin 100 on Suomessa. ‘We just wanna have a good time all the time’ on dokumentti Suomen Turbojugendista – sen jäsenistä ja toiminnasta. Dokumentissa pureudutaan myös Turbonegron ja Turbojugendin historiaan skandinaavisin voimin.

Turbonegrolta uusi kappale musiikkivideon kera

28.11.2015 Toimittaja: | Punk, Rock, Videot

Turbonegro 2015Norjalainen death punk-yhtye Turbonegro on viettänyt hiljaiseloa uuden musiikin suhteen sitten vuoden 2012 “Sexual Harassment” albumin, mutta nyt yhtyeellä on tarjota turbojugendeille ympäri maailman uusi kappale musiikkivideon kera. “Hot For Nietzsche” kappaleen video on kuvattu Las Vegasissa muun muassa Jackassista tutun Rick Kosickin toimesta. Voit katsoa videon tästä:

Klassisimmat musiikkivideot kautta aikain

18.10.2015 Toimittaja: | Artikkelit, Metal, Rock

Niputimme Kaaoszinen toimituksessa yhteen klassisimpia metalli/ hard rock/ rock videoita, joiden näkemistä on muisteltu vielä vuosien jälkeenkin. Tästä katsomaan toimituksen valinnat klassisimmista musiikkivideoista kautta aikain:

Provinssirock 2015 – Keskiviikko & Torstai

08.07.2015 Toimittaja: | Livekuvat

Järjestyksessään 37. ja ensimmäistä kertaa nelipäiväinen Provinssirock järjestettiin kesäkuun 24.-27. päivä Seinäjoen Törnäväsaaressa. Festivaaleilla nähtiin avauspäivinä keskiviikkona ja torstaina mm. A Day To Remember, Hollywood Undead, Die Antwoord, The Gaslight Anthem, Muse, Turbonegro sekä Stam1na. Lue lisää nähdäksesi kuvat festivaaleilta.

Provinssin ohjelma täydentyy vaihtoehtorockilla ja punkilla

16.03.2015 Toimittaja: | Folk, Hardcore, Indie, Keikat & Festarit, Metal, Post-Hardcore / Metalcore, Punk, Rock

provinssi logoProvinssin tämän päivän julkistus määräytyi festivaalin nettisivuilla järjestetyllä yleisöäänestyksellä, ja ehdokkaista eniten kannatusta sai vaihtoehtorock. Seinäjoella kesäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävää tapahtumaa saapuvat vahvistamaan norjalainen deathpunk-yhtye Turbonegro, ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä kanadalaiskaksikko Death From Above 1979, joka yhdistelee soundimaailmassaan tanssirytmeillä maustettua punkia ja vaihtoehtorockia, seitsemän vuoden tauon jälkeen uuden albumin julkaisuun valmistautuva skatepunk/punkpop-kokoonpano Millencolin sekä psykedeliavaikutteista indierockia soittava brooklynilaisbändi Woods.

Turbonegro

15.12.2014 Toimittaja: | Haastattelut, Punk, Rock

TurbonegroNorjalaisbändi Turbonegro juhlistaa tänä vuonna yhtyeen 25-vuotista uraa. Suomeen yhtye saapui itsenäisyyspäivän aattona perjantaina 5. joulukuuta, kun yhtye esiintyi The Circus -klubilla Helsingissä. Kaaoszinessa pyörivä KaaosTV kävi tapaamassa yhtyeen basistia Thomas Seltzeria aka “Happy Tomia” ennen illan keikkaa ja keskusteli miehen kanssa mm. yhtyeen pitkästä urasta sekä bändin tulevaisuuden suunnitelmista seuraavan albumin suhteen. Voit katsoa KaaosTV:n tekemän videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Turbonegro @ The Circus, Helsinki 5.12.2014

07.12.2014 Toimittaja: | Liveraportit, Punk, Rock

TurbonegroEn tiedä, johtuuko se omasta laiskuudestani käydä useammin musiikkitapahtumissa (etenkään kauempana kotoa) vai päällekkäisyyksistä aikatauluissa, mutta jostain syystä en ollut päässyt todistamaan Turbonegroa livenä aiemmin. En, vaikka yhtye on esiintynyt Suomessa useampaan otteeseen myös entisen ja alkuperäisen laulajansa Hank von Helveten kanssa. Niinpä. En ole siis koskaan nähnyt livenä sitä ”aitoa Turbonegroa” ennen laulajanvaihdosta. Myönnän sen ja häpeän.

Turbonegron 25-vuotisjuhlakiertue Suomeen

04.09.2014 Toimittaja: | Keikat & Festarit, Rock

TurbonegroNorjalaisbändi Turbonegron 25-vuotista uraa juhlistava kiertue saapuu itsenäisyyspäivän aattona perjantaina 5. joulukuuta The Circus -klubille Helsinkiin. Liput Suomessakin valtaisan suositun deathpunk-yhtyeen juhlakeikalle tulevat myyntiin Lippupalvelussa maanantaina 8. syyskuuta.

Provinssirock 2013

20.06.2013 Toimittaja: | Livekuvat, Metal, Rock

Provinssirock 2013Seinäjoella järjestettävä Provinssirock vietettiin tänä vuonna 14-16. päivä kesäkuuta. Lue lisää nähdäksesi kuvia Bad Religionin, Children Of Bodomin, Downin, In Flamesin, Kvelertakin, Nicolen, Turbonegron sekä Witchcraftin keikoilta.

Blur, Turbonegro, Bad Religion sekä Down Provinssirockiin

18.12.2012 Toimittaja: | Keikat & Festarit

Vuonna 1999 Provinssirockin pääkenttä oli ääriään myöden täynnä hurmioitunutta kansaa. Päälavalla esiintynyt artisti päätti keikkansa hullujen aplodien ja hurrauksen saattelemana kiittäen ja luvaten, että nähdään taas joskus. Lupaus pitää ja brittipopin kuningas Blur nähdään ensi kesänä Provinssirockin päälavalla. Vuonna 1989 Lontoossa perustettu Blur on 90-luvun puolivälissä megasuosion saavuttanut brittipopbändi, jonka suurimpia hittejä ovat mm. Song 2, Girls & Boys, Country House, Beetlebum ja Parklife.

Turbonegro – “I Got A Knife”

21.11.2012 Toimittaja: | Rock, Videot

YouTube Preview Image

Turbonegro @ Klubi, Tampere 17.11.2012

21.11.2012 Toimittaja: | Liveraportit, Punk, Rock

Norjan death punk -ylpeys Turbonegro saapui Tampereelle marraskuisena lauantaina, enkä paikallisen virallisilta listoilta vuosien saatossa mysteerisesti kadonneen, mutta edelleen paksusti voivan, kahden henkilön Turbojugend-jaoston jäsenenä voinut oikein muuta, kuin vetää farkkutakin niskaan ja torpata itseni tupladenimin sekä seilorihattujen johdattelemana Klubille. Edellisestä virallisesta takin tuuletuksesta oli omalla kohdallani ehtinyt vierähtää jo rapiat kolme vuotta, joten kyllähän tätä oli odotettukin.

Sykähdyttävimmät coverit: Metalli (ulkomaalaiset artistit) – osa2

02.11.2012 Toimittaja: | Artikkelit, Metal

Kaaoszine jatkaa parhaiden covereiden kokoamista kasaan. Tällä kertaa vuorossa on toistamiseen ulkomaalaiset metalliyhtyeet, joiden coveroinneista muodostui seuraavanlainen lista.

Sykähdyttävimmät coverit: Metalli (ulkomaalaiset artistit)

26.10.2012 Toimittaja: | Artikkelit, Metal, Rock

Kaaoszine jatkaa covereiden kasaamista kokoon, tällä kertaa vuorossa on ulkomaalaiset metalliyhtyeet. Lista ehdokkaista oli äärimmäisen pitkä ja valinta sitä myöten kovin vaikea. Mahdotonta ei tietenkään ole, että kakkososakin vielä linjoille tulisi. mutta sitä odotellessa, nauttikaa näistä helmistä. Ja kommentoikaahan loppuun, mitä kappaleita listalta mielestänne puuttuu?

Porispere 3-4.8.2012

07.08.2012 Toimittaja: | Artikkelit, Liveraportit, Metal, Punk, Rock

Toista kertaa järjestetty Porispere oli selvästi tänä vuonna muuttanut suuntaansa viime vuoden suhteellisen punkista tarjonnasta ”jokaiselle vähän jotakin” -tapahtumaksi. Siitä, onko tämä suunta hyvä vai huono asia, voi olla monta mieltä. Itse kannatan ennemmin yhteen musiikkisuuntaukseen painottuvia festareita, mutta pitihän tämä Porin tapahtuma lähteä katsastamaan, kun paikalle oli saatu muutama kiinnostava akti Norjasta. Varoitankin heti alkuunsa, että jos tahdot lukea, millainen oli vaikkapa Pariisin Kevään tai Reckless Loven keikka, sinun täytyy etsiä tieto jostakin muualta. Myös Röyhkät ja Ylpöt vilahtivat täysin ohitseni.

Turbonegro kahdelle keikalle Helsinkiin marraskuussa

06.08.2012 Toimittaja: | Keikat & Festarit, Punk, Rock

Deathpunk-yhtye Turbonegro saapuu vuosien tauon jälkeen klubikeikoille Suomeen. Hiljattain uuden laulajan esitellyt norjalaisyhtye esiintyy Tavastialla perjantaina 16. marraskuuta, ja seuraavana iltana Turbonegro nähdään Tampereen Klubilla. Konserttien liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 8. elokuuta.

Turbonegro live @ Hellfest, Ranska

06.07.2012 Toimittaja: | Punk, Rock, Videot

Toimituksen levyt viikko 24

17.06.2012 Toimittaja: | Metal, Rock, Uutiset

Etsitkö uutta musiikkia? Lue lisää nähdäksesi mitä levyjä saapui KaaosZinen toimitukseen viikon 24 aikana.

Turbonegro – Sexual Harassment

16.06.2012 Toimittaja: | Arvostelut, Genret, Metal, Punk, Rock

Turbonegro – Sexual Harassment

Norjalaisen punkrock-legendan Turbonegron comeback-levy viiden vuoden tauon jälkeen on vihdoin tosiasia. Kulttimaineesta nauttiva yhtye on kokenut levytystauon aikana melkoisia miehistön muutoksia, kun sekä rumpali Chris Summers, että laulaja Hank von Helvete päättivät jättää yhtyeen.

Turbonegrolta uusi albumi kesäkuussa

07.05.2012 Toimittaja: | Julkaisut, Rock

Norjalainen rockia soittava Turbonegro julkaisee uuden “Sexual Harassment” nimeä kantavan albuminsa kesäkuun 13. päivä Volcom Entertainmentin kautta.

Päivän uudet kappaleet 2.5.2012

02.05.2012 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Enabler“Speechless”
Nachtmystium“As Made”
Shining“For My Demons” (Katatonia cover)
The Gaslight Anthem“45”
To Speak Of Wolves“Hivemind”
Turbonegro“You Give Me Worms”

Turbonegro, Sacred Reich sekä Satyricon Porispereen

23.03.2012 Toimittaja: | Keikat & Festarit, Metal, Punk, Rock

Toista kertaa Porin Kirjurinluodossa 3.-5. elokuuta järjestettävän Porispere-festivaalin kärkiesiintyjiä ovat uutta tulemistaan tekevä norjalainen shock rock -yhtye Turbonegro ja niin ikään norjalainen black metal -suuruus Satyricon. Festivaalin legendaosastoa edustaa The Ramones -yhtyeen rumpali Marky Ramone Blitzkrieg -orkestereineen. Yhdysvalloista saapuu myös trash metal -konkari Sacred Reich.