Ennakkokuuntelu: Lähdön Aika – II

Lahdon Aika II 2015Pääkaupunkiseudulta tuleva crust / metal / hardcore -yhtye Lähdön Aika julkaisee uuden albuminsa nimeltä ”II” helmikuun 13. päivä. Kaaoszine yhteistyössä bändin kanssa haluaa nyt tarjota lukijoilleen viikon ajan mahdollisuuden kuunnella yhtyeen uuden albumin kokonaisuudessaan sivustollaan. Voit kuunnella bändin uuden albumin tästä:

Yhtye on itse kommentoinut albumin kappaleita seuraavasti:

1. Kuolemalle:
Kun läsnä on vain tuska, opit rakastamaan sitä. Opit hengittämään sitä. Kun ei ole mitään jäljellä ja kaipaat kuolemaa, kun mielesi on tyhjä kaikista maallisista häiriötekijöistä. Juuri silloin kaikki on henkeäsalpaavan kaunista ja rauhallista. Päästä irti.

2. Sillat poltettu:
Lähestymme kaasu pohjassa hetkeä, josta ei enää ole paluuta takaisin. Jatkuvalla eksponentiaalisella talouskasvulla on hintansa. Orjatyö. Vapaakauppa-alueet. Teollisuuden jätevuoret. Saastuneet maa-alueet. Hiilikaivokset ja -voimalat. Liuskekaasun pilaamat pohjavedet. Meillä ei ole enää paikkaa mihin paeta.

3. Inertia:
Kaikki ei muutu paremmaksi.
Huominen ei muuta mitään.

4. Ei koskaan:
Miljoonia uhreja kansamurhien, noitavainojen, uskonsotien ja valtaansa väärinkäyttävien hullujen käsien kautta. Entä jos satujen marttyyrit ovatkin vain sopivia tekosyitä julmuudelle? Entä jos jumala ei olekaan kuollut? Entä jos häntä ei koskaan ollut olemassakaan? Mitä jos syyllistä pitääkin etsiä peilistä?

5. Luomakunnan kruunu:
Historian loppu lähestyy taas ja jälleen kerran apokalyptiset kultit pyörittävät sirkusta. Kun loppu lähestyy, luomakunnan kruunu voi tehdä mitä haluaa. Miksi tuntea syyllisyyttä jätteiden hautaamisesta luontoon tai öljynporauksesta haurailla avomerialueilla, kun maailma tuhoutuu kuitenkin? Miksi jättää käyttämättä jumalan antamia resursseja tässä maailmassa kun valittua kansaa joka tapauksessa odottaa uusi ja ehompi paratiisi?

Kommentit