Paloma Faith Provinssiin

Kirjoittanut Teemu Hakala - 1.3.2010

Provinssirockin artistikatraaseen liittyy espanjalaiset sukujuuret omaava brittiläinen Paloma Faith. Paloma Faith nousee Provinssin lavalle perjantaina 18.6.

Provinssin kotimainen kirjo saa etelä-pohjalaista väriä, kun lauteille astuu perjantaina 18.6. Suomen kovin live-ryhmä Lauri Tähkä & Elonkerjuu. Kotimaista osastoa edustaa niin ikään Herra Ylppö & Ihmiset. Tätä kuullaan koko laidallinen Provinssin perjantaina 18.6.

Melodisen metallin aukon täyttää kemiläinen Sonata Arctica, joka on päässyt nauttimaan menestyksestä myös suuren maailman lavoilla. Tilutus käynnistyy lauantaina 19.6. Tunteikasta tulkintaa on luvassa lauantaina 19.6., kun lavan valtaa Chisu, joka ei jätä viileäksi kylmistä väreistä huolimatta.

Provinssirock, Ilosaarirock ja Qstock ovat valinneet paikkakunniltaan yhden bändin, joka pääsee esiintymään kaikille kolmelle festivaalille. Tänä vuonna nämä ns. vaihtobändit ovat Streak and The Raven (Seinäjoki), Eläin (Joensuu) ja G-ODD (Oulu).

Päiväkohtainen ohjelma on julkistettu.

2 comments on “Paloma Faith Provinssiin”

  1. nyko

    ADTR ja BFMV ja ehkä PMMP noista ne katottavat tähän mennessä.. Viime vuonna oli paljon näitä hyviä ”pikkubändejä” esim. ABR. Sais tulla kyl lisää kovia nimiä, voi olla, et tulee ostettua kohta vaan päivän lippu tms

  2. Miksu

    Suomen kovin live-ryhmä Lauri Tähkä & Elonkerjuu. eli STFU Nyko ;D

Comments are closed.