Addictive Playground Productions suunnittelee metallifestivaalia Joensuuhun vuoden 2019 kesäksi

Viime syksynä toimintansa aloittanut joensuulainen tapahtumatoimisto Addictive Playground Productions piti lehdistötilaisuuden Joensuun keskustassa sijaitsevassa ravintola La Barressa. Lehdistötilaisuuden lisäksi La Barren yläkerrassa esiintyivät paikalliset Fallower ja Foredoomed -yhtyeet. Tapahtumatoimiston aivoina ja selkärunkona toimii määrätietoinen Petja Haimila, jolla on vahva visio ja suuri intohimo musiikin puolesta. Haimilan perustama Addictive Playground Productions ei seiso tyhjän päällä, sillä tapahtumatoimisto on alkanut verkostoitua urakalla ja tulevia tapahtumia yhteistyökumppanien kanssa on vireillä. Muun muassa huhtikuussa järjestettävä ”Oriflame: 50 vuotta kauneutta ja hyvinvointia” järjestetään Joensuun Kerubissa.

Addictive Playground Productionsin alaisuudesta löytyy myös useita yhtyeitä, kuten keväällä itä-Eurooppaan suuntaavaa Maniac Abductor, veteraaniyhtye Fireproven ja Groke’s Clan. Haimila korostaa, että nykypäivänä monipuolisuus on avaintekijä menestyksen kannalta, joten tapahtumatoimiston tallista löytyy myös muutakin kuin thrashiä, rockia ja metallia. Esimerkiksi Rontti ja Diego edustavat suomiräpin nousevia nimiä. Yhtyeiden lisäksi tapahtumatoimisto tuottaa myös graafisia palveluja, kuten albumikansien kuvitusta, julisteita ja muita promomateriaaleja.

Haimilan vahva verkostoituminen ja palo elävää musiikkia kohtaan on johtanut jo siihen, että parin vuoden sisällä olisi tarkoitus järjestää Joensuun torilla metallifestari, kunhan toriparkki on saatu rakennettua. Esiintyjäkaartia Haimila ei tässä vaiheessa vielä valottanut, mutta luvassa on varmasti mielenkiintoinen kattaus.

Addictive Playground Productionsiin voit tutustua tästä.

Addictive Playground Productions Facebookissa.

Kommentit