Miltä kuulostaa 1960-luvun garagerockin ja 70-luvun grooven täydellinen ristisiitos? – Satan Takes A Holidayn neljäs studioalbumi julkaistiin tänään

Jo aikaisemmin uudella ”The Beat” -sinkullaan Suomenkin radioaalloilla viihtynyt Satan Takes A Holiday julkaisee tänään neljännen studioalbuminsa. Aliens-nimellä paiskattu täyslaidallinen ruotsalaista rock-osaamista on kuin erikoinen aikamatka 60-luvun garagerockin ja 70-luvun grooven sulavaan comboon, jossa viuhuu rock’n’rollin jykevä komppi.

The Hivesin, Royal Republicin ja The Sonicsin kanssa samassa musiikillisessa lätäkössä seilaava STAH on aiheuttanut hyvää hämmennystä myös Iso-Britanniassa Classic Rock -lehdessä, ja bändi on nähty juuri myös esimerkiksi Canal+-kanavalla Ruotsissa ja Ranskassa.

”Aliens on albumi, jossa käsitellään ulkopuolisuutta, levottomuutta ja voimattomuutta – sitä, miltä tuntuu, kun on ulkopuolisena kulttuurissa, sosiaalisissa ympyröissä mutta myös omassa päässään. Miltä tuntuu, kun löytää itsensä todellisuuden keskeltä ja miettii, miten ihmeessä tämä tapahtui. Albumia leimaa turhautuminen ja viha, jotka kuuluvat paitsi lyriikoissa myös äänimaailmassa.”

Ei liene kovin väärin analysoitu, jos Aliensin voisi luonnehtia olevan STAHin dynaamisin, monimutkaisin ja introspektiivisin albumi tähän mennessä. Kun nämä kaikki vielä verhotaan pilke silmäkulmassa olevaan ironiaan, kukkoiluun ja silti itsensä vähättelyyn samaan hengenvetoon, onkin melkoinen soppa kasassa!

Viime vuonna Suomessakin nähty ja muun muassa Mustaschin, KISSin, Juliette Lewisin ja Imperial State Electricin kanssa samoja lavoja kolunnut bändi viettää tänään Göteborgin Hard Rock Cafessa suuria julkaisujuhlia ja aktivoituu jälleen myös keikoille.

Kuuntele koko huikea albumi nyt tästä:

Ladder To Climb” -video on katsottavissa puolestaan tästä:

www.satantakesaholiday.com

www.facebook.com/satantakesaholiday

www.instagram.com/satantakesaholiday

Kommentit