Obituary julkaisi uuden albumin tiedot

Obituary - Inked In BloodYhdysvaltalainen death metallia soittava Obituary julkaisee uuden ”Inked In Blood” albuminsa lokakuun 28. päivä Relapse Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi levyn biisilista.

01. Centuries Of Lies
02. Violent By Nature
03. Pain Inside
04. Visions In My Head
05. Back On Top
06. Violence
07. Inked In Blood
08. Deny You
09. Within A Dying Breed
10. Minds Of The World
11. Out Of Blood
12. Paralyzed With Fear