Avainsana: like

9/10

Timo Rautiainen & Trio Niskalauskaus -yhtyeen päivitetty elämäkerta on lukemisen väärti
Arvostelut Rock

Timo Rautiainen & Trio Niskalauskaus -yhtyeen päivitetty elämäkerta on lukemisen väärti

Timo Isoahon & Matti Riekin kynäilemä ”Trio Niskalaukaus” on syväluontainen otos yhtyeen elämänkaaresta. ”Trio Niskalaukaus” -kirja ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2003. Kun yhtye teki odottamattomasti paluun viime vuonna, koettiin myös kirjan päivittäminen nykyaikaa vastaavaksi ajankohtaiseksi. Kirja on erinomainen lukukokemus.

10/10

Timo Isoaho: "Nightwish - We Were Here"
Arvostelut Metal

Me olimme täällä: Nightwishin mukana levynteossa ja kiertueella

Timo Isoahon kirjoittamassa ”Nightwish – We Were Here” -kirjassa sukelletaan Nightwishin ja monien bändille tavalla tai toisella läheisten ihmisten kanssa ”Endless Forms Most Beautiful” -albumin tekemiseen ja sen jälkeisen maailmankiertueen pyörteisiin. Kirja kuuluu sanomattakin jokaisen Nightwish-fanin lukemistoon, ja se avaa hyvin valaisevasti tuon upean levyn tekoa, kiertue-elämää sekä yhtyeen sisäistä dynamiikkaa.

Sami Lopakka – Marras
Artikkelit Metal

Sami Lopakka – Marras

Edesmenneen Sentencedin ja nykyisenä Kurskin kitaristinakin tunnettu Sami Lopakka julkaisi heti vuoden 2014 alussa esikoisromaaninsa ”Marras” (Like), joka kertoo tarinan pohjoissuomalaisen bändin mahdollisesti viimeisestä Euroopan-kiertueesta. Kyseessä on siis fiktiivinen teos,